2014. november 18., kedd

Hírnév bikinieladási módszerrel - felsőt és alsót külön is lehet venni

Szöveg: holland újság http://www.telegraaf.nl/mijnbedrijf/startervandeweek/8664107/__Wereld_veroveren_met_slimme_bikinis__.html?sn=mijnbedrijf

Fotó: ugyanaz a holland újság


Egy Irene Oudshoorn nevű holland nő otthagyta fényes marketing karrierjét, amikor motoszkálni kezdett a fejében egy különös ötlet: feltűnt neki, hogy bikinit csak szettben lehet vásárolni, tehát alsót és felsőt együtt, miközben a legtöbb barátnőjének más-más méretű és esetleg más-más fazonú felső és alsó kell. Ekkor támadt az a vállalkozási ötlete, hogy ő külön megvásárolható bikini alsókat és felsőket fog kínálni, amelyekből minden nő kikombinálhatja magának a számára ideális együttest.

Úgy döntött, hogy saját maga fog bikinit gyártani különféle színekben és modellekben, és ehhez keresett egy gyárat. Kínában nem akart gyártatni, mert elborzasztja az ahogy ott kizsákmányolják az embereket, ezért Macedóniában talált egy gyártót.

Jelenleg alsók és felsők négy színben kaphatók nála, és Irene már az egész EU-ból kap megrendeléseket. Most webboltján keresztül és egy fizikailag létező boltban árulja a bikinit, de a különleges eladási módszer miatt növekedési kilátásai rózsásak, nem fél a válságtól, és összekombinálható alsókból és felsőkből széles választékot szeretne kialakítani.


Webbolt: http://www.sungoesdown.com/collections/bikini-tops

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése