2014. november 23., vasárnap

Nagy jövő előtt álló taneszközök gyártása

A digitális kultúrán felnövekvő új generációnak egyáltalán nem természetes hogy hagyományos tankönyvekből kell tanulni nehéz elvont tantárgyakat, sőt sokan emiatt koncentrációs zavarokkal küzdenek, nem szeretnek tanulni és rosszul vizsgáznak.

Ezért egy most induló amerikai vállalkozás szülőkkel, oktatókkal és technológusokkal együttműködésben a kötelező iskolai tananyag és vizsgakritériumok alapján online video tananyagokat készített többek között geometria, történelem, matematika, algebra tantárgyakban, és idővel több tantárgy is sorra kerül. Az online videók 13 éves kortól kezdődően készítik fel a gyerekeket a vizsgákra, és a gyerekek helyett a szülőknek vagy a gyámoknak kell regisztrálniuk és fizetniük a cég portálján. A cég abból indult ki, hogy az eredményes tanuláshoz kiváló tanárok is kellenek, ezért a felvételek elkészítéséhez felkutatták és felkérték Amerika legnépszerűbb, legkarizmatikusabb tanárait. Az online tananyagra 46 dollár az előfizetés 12 hónapra.

Holland üzleti szakértők és trendkutatók nagyon ajánlják, hogy illetékesek és vállalkozók minden országban vizsgálják meg annak lehetőségét, hogy lehet ezt az oktatási módszert országukban honosítani.

Webszájt: www.brightstorm.com  
Kapcsolat: www.brightstorm.com/aboutus/corporateinquiry

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése