2015. december 12., szombat

Fiúknak is itt egy ötlet, melyből tavasszal már pénzed lehet !


Pázsitdoktor hálózat - egy bevált vállalkozás, amelyhez Ön is csatlakozhat

Foto:motorfuresz_ullo.hu

Ha Ön önállósítani szeretné magát, és ehhez rendelkezésre áll legalább 5 millió forintja, akkor csatlakozhat a magyarországi Pázsitdoktor hálózathoz, amelynek tagvállalkozói gyepeket ápolnak és füveket alakítanak pázsittá egy az angolszász országokban bevált, és 10 év alatt a magyarországi viszonyokhoz igazított (ún. franchise) sikerrecept szerint.
A csodás gyep kialakításához ugyanis olyan speciális eszközök szükségesek, amelyek beszerzése és üzemeltetése nem gazdaságos magánkerti nagyságrendben, így a magyar kerttulajdonosok szívesen fizetnek azért, ha valaki csodás gyepet varázsol a kertjükbe. A pázsitdoktor hálózat ahhoz biztosít betanítást, eszközöket, és módszereket, hogy ilyen szolgáltatás végzésére minden vállalkozó képes legyen, aki legalább el tudja képzelni hogy ilyen speciális kertészeti témában szívesen vállalkozna. Az ötmillió forint a sikerrecept megismeréséhez, a betanításhoz, beavatáshoz, és az eszközök megvásárlásához szükséges.

A hálózat biztosítja a reklámot, és még a marketing módszereket is átadja, tehát még attól sem kell félni, hogy a vevőszerzés nem fog menni. A hálózat extraprofit termelésére is lehetőséget kínál.
Ezt a fajta vállalkozást nem sújtja a válság sem. Aki szeretné megismerni a hálózat részletes ajánlatát és a konkrét üzleti lehetőséget, az tájékozódhat a következő oldalon:

Aki nem szeretne csatlakozni, saját vállalkozói tevékenységként is végezheti vagy létre hozhat egy általa irányított csoportot is.

Webszájt: http://www.pazsitdoktor.hu/franchise/franchise.htm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése