2016. június 10., péntek

Pénzteremtő vállalkozói ötlet - Hamis esküvői torta bérbeadása


Angliában és az USA-ban működik, de vajon a székelyföldi vállalkozók, akiket keresztény szellemben neveltek és többnyire az etikus üzlet hívei, képesek lennének-e íly módon megvezettetni a lakodalmas vendégsereget? Aki úgy véli igen, annak egy lehtősége van, próbálja ki. Hogy is zajlik ez az egész ?

Sokan szeretnének az esküvőjükön csodálatos többemeletes esküvői tortát, de ezt csak kevesen tudják megfizetni. Ezért Angliában és az USA-ban több cég kínál habszivacsból bérlehető műtortát.

Közülük egy amerikai cég továbbfejlesztette a koncepciót, és olyan bérelhető műtortákat kínál, amelyekben van egy titkos rekesz, ahonnan pár szelet valódi tortát lehet kiszelni. Ez azért fontos, mert a vendégek nagyon odafigyelnek arra az ünnepi pillanatra, amikor a menyasszony az első pár szeletet kivágja a tortából magának és az újdonsült férjnek. A vendégek nem tudják, hogy a menyasszony a titkos rekeszből szelte a tortát, és azt hiszik,

hogy a torta valódi, holott a habszivacs tortán csak a máz és a titkos rekeszben pár szelet torta valódi.

Az amerikai cég erre az ötletre szabadalmat kért, és Amerikában csak ő kínálhat ilyen valódi rekeszes műtortát.
Miután a vendégek megtapsolták a tortát felvágó menyasszonyt és figyelmük másra terelődik, a hamis tortát valamilyen ürüggyel kiviszik a vendégek látóteréből, majd a vendégeknek kistányéron egyenként olyan tortaszeleteket kínálnak fel, amelyeket valamilyen szupermarketben olcsón vásároltak. Ez azonban a vendégeknek nem tűnik fel, és azt hiszik, hogy a csodás méregdrága emeletes tortából kapnak egy szeletet, amely emiatt nagyon ízlik nekik.

A műtortakölcsönző cég a bérbeadási díjon felül letéti díjat kér, amelyet visszafizet, mihelyt a pár az esküvő után visszajuttatta a habszivacstortát dobozzal együtt. (Gecsei & Főcze)

Forrás: weblap

Webszájt: http://www.cakerental.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése