2016. november 26., szombat

Halló, itt a Mikulás beszél !

ÖRÖMVÁLLALKOZÁS GYEREKEK SZÁMÁRA

Egy amerikai távközlés-szolgáltató és alkalmazásfejlesztő cég azzal növeli a forgalmát és azzal reklámozza magát, hogy bevezette a Mikuláshívó forrótelefont gyerekeknek.

A szolgáltatás örömöt és boldogságot okoz a gyerekeknek, és megerősíti őket abban a hitükben, hogy a Mikulás tényleg létezik. A szolgáltatás abban áll, hogy november 26. és december 25. között naponta fel lehet hívni a Mikulást, aki minden nap elmond egy újabb kedves és megható üzenetet arról hogy jónak lenni érdemes. Nemcsak meghallgatni lehet a Mikulás üzenetét, hanem a gyerekek saját üzenetet is hagyhatnak, amelyben elmondhatják a Mikulásnak álmaikat, vágyaikat, kívánságaikat, és ebbe a szülők egy másik telefonról belehallgathatnak. A cég megbízásából a Mikulás kommunikációját egy szülőkből álló ellenőrző csoport figyeli és ellenőrzi, és ők garantálják hogy semmilyen visszaélés nincs, és valóban ártatlan célokat szolgál a Mikulás forródrót szolgáltatás.

A szolgáltatás nem emeltdíjas, és a telefondíjakból származó bevétel egy részét az amerikai cég jótékony célra, a cukorbetegség kutatására ajánlja fel.

Tekintettell arra, hogy Erdély területén és számunkra nagyon drága szülőföldünk, Székelyföld falvaiban és városaiban is majdnem minden gyerek és felnőtt rendelkezik valamilyen okos vagy éppen fix hálkózati telefonkészülékkel, kütyűvel, ez az öröm szerző és boldogság okozó vállalkozás - annál is inkább, mivel a jelenlegi helyzetben éppen időszerű - nagyon könnyen létrehozható, menedzselhető. Gyerünk székely-magyar nemzettársaim, egy próbát megér és csupán csak egy kis tovább gondolás, némi kreatívitás szükségeltetik. Az ötletből " sok kicsi sokra megy" alapon jelentős bevételeket lehet elérni. Az ünnepek a nyakunkon vannak és ilyenkor, kinek ne lenne szüksége egy kis örömteli kikapcsolódásra, ami mellesleg még megbecsülendő pénzforrást is jelenthet, vállalkozó szellemmel felvértezett családtagjaink gazdasági és pénzügyi megerősödéséhez, nagymértékben hozzájárulhat ! (Gecsei & Főcze).

Webszájt: http://www.callall.com
Forrás: sajtóközlemény és weblap
Fotó: Corbis images

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése