2017. január 28., szombat

Fotószobrok készítése

PÉNZTEREMTŐ VÁLLALKOZÓI ÖTLET

Aki a saját maga ura szeretne lenni, és fokozatosan fel szeretne építeni egy 600%-os haszonnal kecsegtető otthonról végezhető egyéni vállalkozást, azt bizonyára érdekli a spanyol Trimage cég által biztosított üzleti lehetőség:

Ez a cég receptúrát, berendezést, anyagokat, üzleti programot és betanítást biztosít úgy nevezett fotószobor készítéséhez.

A fotószobor lefotózott körbevágott figurák "életrehívása" vastag plexilapokon, ami által a figurák 3 dimenziósnak tűnnek, szinte életre kelnek, és képkeret nélkül az asztalra lehet állítani őket. A fotószobor lehet fénykép méretű, de lehet akár 2-3 méteres is. A rendelkezésre bocsátott technikával lehet készíteni fotószobrot, fotószobros kulcstartót vagy hűtőmágnest is.

A cégtől tavajelőttig, megközelítőleg 150 vállalkozó vásárolt licencet több mint 50 országban. Licencet 11.990 euróért lehet vásárolni minden 300.000 fő által lakott területre jutóan, hogy biztosítható legyen a területi kizárólagosság, majd a szerződés aláírásától számított hatodik hónaptól kezdőden havi 100 eurót kell a nyereségből rojaltiként (szellemi termék használati díja) fizetni a cégnek. A fotószobor készítése nem igényel semmilyen

speciális szakértelmet, a cég videón és kézikönyvekben szállítja az összes tudnivalót. Már többen foglalkoznak vele Magyarországon is, de a területi védelem miatt a fotószobor készítők nem zavarják egymás piacát.

Mint nem elhanyagolható szintű megélhetést biztosító vállalkozói ötlet, környékünkön is találhat érdeklődő kezdeményezőkre, akik licenszet szeretnének vásárolni, vagy akár más formában is tovább lehetne gondolni ezt az üzleti ötletet ! Fényképek készítésében jártas fiatal szép számban akad Erdélyben és szülőföldünkön, Székelyföldön is. Gondolom nem föltétlenül muszáj a spanyol licenszet megvásárolni, ha hazai kivitelezési formatervezéssel átalakítható az egész, olyan technika és megjelenítési módszerek bevetésével, melyek következtében ithoni megvalósításnak számíthatna az előállításuk és a kereskedelmi forgalomba való bevezetésük.

http://www.trimage3d.com/ (a licencadó spanyol cég)
http://www.fotoszobor.hu/?p=boltok (magyarországi fotószobor vállalkozás, hálózat)
http://www.franchisecentrum.hu/trimage.htm (magyar nyelvű franchise információ)

Akit a külfüldi licensz érdekel, annak tudnia kell, hogy a spanyol cég kérésre emailben rendelkezésre bocsátja az összes üzleti kalkulációt, igaz nem székely-magyar, hanem angol nyelven.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése