2017. december 16., szombat

Turisztikai látványosságok népszerűsítése

SZERETLEK BERLIN - SZERETLEK SZÉKELYFÖLD !

A berlini Cosmocard egy olyan gépet fejlesztett ki, amely segítségével a turisták lefényképezhetik magukat, és fényképüket rányomtathatják egy postai levelezőlapra 90 másodperc alatt „Szeretlek Berlin" felirattal. A gépet Berlin legforgalmasabb turisztikai helyszínein állították fel, többek között a brandenburgi kapunál. Egy cosmocard 3 euróba kerül. A cég vállalja automaták eladását és kihelyezését.

Erdély és Székelyföld csodálatosan szép tájait, épített örökségét, turisztikai látványosságait, nagylelkű, vendégszerető és tehetséges hagyományőrző öslakosait, a határvédő székely -magyarokat bemutató hasonló képeslapokat, "Szeretlek Erdély", Szeretlek Székelyföld" feliratokkal mi is forgalomba hozhatnók, ha lenne olyan vállalkozó szellemmel megáldott érdeklődő befektető, aki látna fantáziát ebben az ötletben.
Ehhez persze meg kellene vásárolni, a legforgalmasabb turisztikai helyszínekre kihelyezni és működésbe hozni ilyen automata berendezéseket. Nem csak az okos telefonokkal készített felvételek uralhatják a teljes fényképezési piacot, ötletpalettát. Vannak, konzervatívabb és kényelmesebb fogyasztók, turista világutazók, akik otthonról nem cipelik magukkal a digitális élményrögzítő felszereléseket, hanem kirándulásaik alkalmával, még most a XXI. században is képeslapokat küldenek haza a nagyvilágból, melyeket nagy előszeretettel ilyen automaták felhasználásával is el tudnak készíteni (Gecsei @ Főcze).

http://www.cosmoproducts.de/e_index.html

Forrás: springwise.com blog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése